EA – DA Meyve ve Sebze Soğuk Oda Evaporatörleri

KARYER A.Ş.’nin EA-DA serisi soğuk oda evaporatörleri 2,00 – 56,00 kW kapasite aralığını içermekte olup, küçük ve orta çaplı sebze ve meyve muhafazası amacıyla kullanılan soğuk odaların soğutma taleplerine cevap vermektedir. Cihazlar, sebze ve meyve muhafazasına uygun olarak üfleyici fanlar ile tasarlanmıştır.

Ürünlerin içinde yer alan bataryalar, ısıl bakımdan yüksek verimlidir, kompakt bir biçimdedir.

Karyer tarafından imal edilen soğuk oda evaporatörlerinde, farklı kullanım şartlarına uygun çaplarda bakır boru kullanılmaktadır. Ürünler 7,00mm lamel aralığı ile imal edilmektedir. Maksimum çalışma basıncı 25 barg'dir.

EA-DA Soğuk Oda Evaporatörlerinin gövdesi, paslanmaya karşı estetik elektrostatik Ral 9016 toz boyalı, galvaniz sacdan üretilmektedir, sağlamlığının yanı sıra dekoratif oluşu, bir diğer tercih sebebidir. Montaj ve bakım çalışmalarının kısa sürede ve sorunsuz olabilmesi için kolay sökülebilen vidalı yan kapaklar ve menteşeli tava kullanılmaktadır.

Ürünler Ø350, Ø450, Ø500, Ø630mm çaplarında monofaze ve trifaze üfleyici fan seçenekleri ile sunulmaktadır. Fanlar IP44 ve IP54 koruma sınıfına sahiptir. Fanlar ERP 2015’e uyumludur.

Kullanım şartlarına ve dizayna uygun gövde ve tavaya yerleştirilmiş yüksek kalite rezistanslar kullanılmaktadır.

EA-DA Soğuk Oda Evaporatörleri, farklı projelerin, farklı gereksinimlerini karşılayabilecek opsiyonlarla bir araya getirilerek talebe göre geliştirilebilmektedir.