Bulunduğumuz bölgeye değer katma vizyonumuzla faaliyetlerimizi sürdürürken, Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu İklimlendirme ve Soğutma Bölümü öğrencilerini, ayda 2.000 çeşit, 100.000 adet ısı eşanjörü üretimi yaptığımız Akhisar’daki fabrikamızda ağırladık.
Düzenlenen teknik gezi kapsamında, öğrencilere fabrika yetkililerimiz tarafından verilen seminerin ardından, bir ısı eşanjörünün doğuşu için fabrikada geçirdiği tüm prosesler detaylıca anlatılarak yerinde gözlemlendi. Öğrenciler, teorik bilgilerini pekiştirmenin yanı sıra, sektörde kullanılan üretim yöntemleri ve kalite kontrol süreçlerine dair uygulamalı bilgi edinme fırsatı buldu.
Bu ziyaret, sadece teknik bilgi aktarımıyla sınırlı kalmayarak, öğrencilerin mesleki farkındalıklarını artırmalarını, sektör dinamiklerini yerinde gözlemlemelerini ve kariyer planlamaları adına ilham almalarını sağladı.
Genç nesillerin nitelikli bireyler olarak yetişmesi için toplumsal gelişimin temel taşlarından biri olan eğitimin herkes tarafından desteklenmesi gerektiği bilincinde olarak, değerli öğrencileri sahada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu dile getirmek isteriz.
