16. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Teskon+Sodex 2025 Fuarı “Tesisat Mühendisliği ve Yapay Zeka” temasıyla 16-19 Nisan 2025 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşti. Doğalgaz, Isıtma, Soğutma, Klima, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma gibi farklı ürün gruplarını tek bir çatı altında toplayan bu fuarda KARYER olarak, yenilikçi ve yüksek verim sağlayan ürünlerimizle yerimizi aldık.
Enerji verimliliğini artırmak için kullanılan ısı geri kazanım ürünlerinden, gaz şarjını azaltan ve doğal soğutucu akışkanlarla uyumlu 5mm-7mm OEM eşanjörlere kadar pek çok ürünümüz, fuar boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Sektörde uzun yıllardır kalite ve mühendislik gücümüzle 80 ülkede adımızdan söz ettirirken, yerli ve yabancı çok sayıda sektör profesyonelini standımızda ağırlayarak, ürünlerimiz hakkında detaylı bilgiler paylaşmaya devam ediyoruz. Ayrıca, “Isı Geri Kazanımı için Kullanılan Havadan Havaya Isı Değiştiricilerinin Sayısal Analizi” başlıklı bildirinin, KARYER Ar-Ge Müdürü Gökhan Güngör’ün etkileyici sunumuyla fuar programında yer aldığını paylaşmaktan gurur duyuyoruz.
Teskon+Sodex 2025 süresince güçlü varlığıyla dikkat çeken firmamız, sektördeki öncülüğünü bir kez daha ortaya koymuş oldu. Zengin ürün yelpazesi ve profesyonel yaklaşımıyla fuarın öne çıkan firmalarından biri olmayı başardı.
