İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan araştırmaya göre KARYER, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girmeyi başarmıştır. Ciro, karlılık, istihdam, ihracat gibi tüm ekonomik göstergelerde Türkiye’nin lokomotifi konumunda olan firmalar arasında olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Ülkeler uluslararası rekabet gücü elde etmek adına sanayileşmek ve sanayi ürünü ağırlıklı bir ihracata sahip olma çabası içindedirler. KARYER olarak biz de kalitemizden ödün vermeden 1978 yılından beridir ürettiğimiz seri ve özel üretim ısı değiştiricileri, evaporatör ve kondenserler ile sektörümüze ve ülkemize değer katıyoruz. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza olan bağlılığımızı sürdürerek, en yüksek faydayı sağlayan ürünlerimizi dünya geneline başarıyla ihraç etmeye ve firmamızı küresel ölçekte tanıtmaya devam edeceğiz.

79 ülke 6 kıtaya ulaşan ürünlerimiz ile sektördeki yenilikçi yaklaşımımız, sürekli iyileştirme çalışmalarımız ve tüm paydaşlarımıza verdiğimiz değer bizi bu başarıya taşıyan önemli unsurlardır. Aynı zamanda bu başarı bize daha büyük hedefler koymamız için motivasyon sağlamakta ve Dünya’nın en iyi 7 Isı Eşanjörü üreticisi arasında yer alma vizyonumuz doğrultusunda daha büyük başarılara imza atmamız için bizi teşvik etmektedir.

ISO 500