Günümüzde çevresel sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji kaynakları, endüstriyel faaliyetlerdeki önemini giderek arttırıyor. KARYER de yenilenebilir enerjiye yaptığı yatırım ile fabrikasında önemli bir dönüşüm gerçekleştirerek, sadece üretimlerine odaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda çevreye olan sorumluluklarını da yerine getiriyor.

Ege Bölge’sinin doğal güzellikleri ile iç içe olan 32.000 m2’lik Akhisar fabrikasında 3.75 MW’lık kurulu solar enerji sistemi ile fabrikanın enerji ihtiyacının neredeyse tamamının elde ediliyor olması, işletmenin sürdürülebilirlik çabalarının olumlu sonuçlarını bizlere göstermiş oluyor. İklim değişikliğiyle mücadelede atılan bu adım, hem çevre dostu bir enerji kaynağının kullanımını teşvik ediyor hem de enerji maliyetlerini azaltarak firmanın rekabet gücünü arttırıyor.

KARYER, iklimlendirme sektöründe yenilenebilir enerji kullanımının yaygınlaşmasının önemine inandığını vurgulayarak, yenilikçi projeleri ile çevresel etkilerini azaltmaya ve daha yeşil bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini taahhüt ediyor.